пʼятниця, 02 вересня 2022 20:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін готовий відмовитися від деяких окупованих територій України – Подоляк

Путін готовий відмовитися від деяких окупованих територій України – Подоляк
Володимир Путін вже готовий відмовитися від деяких окупованих територій України, щоб зафіксувати свою "перемогу" над Європою - Подоляк. Фото: РБК

Російський диктатор Володимир Путін вже готовий відмовитися від деяких окупованих територій України, щоб зафіксувати свою "перемогу" над Європою.

Таку думку висловив радник глави Офіса президента Михайло Подоляк в інтерв'ю російській журналістці Юлії Латиніній. За словами Подоляка, для Путіна показати перемогу Заходу, хоч і часткову, дуже важливо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін вперше з лютого відвідає військові навчання – що РФ там відпрацьовуватиме

"Якщо сьогодні переговори провести, то Путін навіть буде готовий відмовитися від певного обсягу територій, ми ж з вами розуміємо це, для того, щоб зафіксувати свою перемогу над Європою", – зазначив він.

Подоляк наголосив, що для президента країни-агресорки це дуже важливо.

"Тому що тоді він не буде відповідати за воєнні злочини, за репараційними вимогами відповідати частково, тоді він не відповідатиме за багато дій, які буде потім робити в Європі", – пояснив Подоляк.

Радник глави Офіса президента Михайло Подоляк розповів, які типи зброї потрібні для контрнаступу України і перемоги над російськими окупантами.

Список всього необхідного Україна надасть своїм західним союзникам вже 8 вересня, на п'ятій зустрічі у форматі "Рамштайн".

Зараз ви читаєте новину «Путін готовий відмовитися від деяких окупованих територій України – Подоляк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі