понеділок, 03 квітня 2017 08:34

Путін через ЗМІ передав попередження інакодумцям - Стець

Путін через ЗМІ передав попередження інакодумцям - Стець
Повідомлення російських ЗМІ щодо вбивства Вороненкова не пов'язані з інформаційною війною проти України. Фото: twitter.com

Повідомлення про вбивство колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова спрямовані на росіян, які не підтримують політику Путіна. Це не пов'язано з інформаційною війною, яку Росія веде проти України.

Про це заявив міністр інформаційної політики Юрій Стець, передає "112 Україна".

"Російські ЗМІ, які контролює ФСБ, працюють виключно на внутрішній ринок... Наразі ці всі меседжі направлені на тих людей, які вирішили для себе, що потрібно тікати з Росії і є куди. Це стосується і політиків, і громадських діячів, і інших людей, які потроху починають відроджуватися і думати інакше, ніж думає Кремль, ніж думає Путін. Російський політикум зрозумів, що є острівець свободи – це Україна, і можна їхати сюди і вести боротьбу з Путіним.

Вбивство, що відбулося, - це чітке повідомлення: "Не робіть цього, інакше з вами буде так само". У мене є чітке переконання, як в головного прокурора, що це було замовне вбивство, а замовник сидить в Кремлі", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко розповів про нові подробиці у справі Вороненкова

23 березня екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова вбили у Києві біля готелю "Прем'єр Палац". Він та екс-депутат Держдуми Ілля Пономарьов дали свідчення працівникам Генпрокуратури у справі екс-президента Віктора Януковича. У грудні 2016-го Вороненков отримав українське громадянство.

Зараз ви читаєте новину «Путін через ЗМІ передав попередження інакодумцям - Стець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі