пʼятниця, 17 лютого 2012 12:43

Спецтема: Плівки Забзалюка: скандал з “тушками”

Пшонка не захотів розбиратися із "тушками": це не в компетенції ГПУ

Пшонка не захотів розбиратися із "тушками": це не в компетенції ГПУ

Генеральний прокурор України Віктор Пшонка заявляє що Генпрокуратура не розглядатиме заяви голови Верховної Ради Володимира Литвина та народного депутата Україна Романа Забзалюка (заступник голови фракції "БЮТ-Батьківщина").

"Це не предмет розгляду прокуратурою", - підкреслив генпрокурор, відповідаючи на запитання журналістів у п'ятницю в Дніпропетровську.

Він порадив вищезазначеним народним депутатам звернутися до суду для вирішення цих проблем. При цьому генпрокурор вважає, що подібні справи в більшій мірі є питаннями моралі, ніж предметом для розгляду прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні "Батьківщина" прилаштує скандальні гроші Забзалюка-Рибакова?

Крім того, Пшонка зазначив, що "Забзалюк сьогодні отримає відповідь на своє звернення".

Як повідомлялося, в четвер в прес-службі Генпрокуратури заявили, що в понеділок 20 лютого нададуть відповідь Литвину на звернення про підкуп народних депутатів за участю Забзалюка та голови депутатської групи "Реформи заради майбутнього" Ігоря Рибакова, який надійшов до Генпрокуратури 8 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Пшонка не захотів розбиратися із "тушками": це не в компетенції ГПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі