пʼятниця, 26 жовтня 2012 10:45

Провладні кандидати наймають "бабусь Черновецького", аби ті зривали чужу агітацію - Бригинець

Провладні кандидати наймають "бабусь Черновецького", аби ті зривали чужу агітацію - Бригинець
На активістку Олександра Бригинця напали через розклеювання агітації. Фото: www.facebook.com

Провладні кандидата наймають людей, які розвішують агітацію і людей, які зривають агітацію за інших.

Про це в коментарі розповів кандидат у народні депутати по 217 мажориатрному окрузі (Київ) Олександр Бригинець.

"Ситуація проста і зрозуміла — у певних провладних кандидатів весь район поділений на подвір'я, квартали, квадрати, і в кожному квадраті чергують люди, які просто зривають агітацію одних людей і вішають свою агітацію", - розповів він.

Бригинець розповів, що сьогодні кілька жінок напали на його активістку, яка розклеювала листівки. Довелося викликати міліцію.

"Сьогодні кілька бабусь ходили від Столара (кандидат-самовисуванець Вадим Столар — ред.) і зривали всі плакати, які вішають інші люди. І коли жінка, яка живе в цьому будинку, повісила кілька моїх стікерів "За Бригинця", вони почали на неї кричати, що вона щось там не так вішає. Зрештою, довелося викликати міліцію. Міліція прийшла, всіх заспокоїла і пішла", - пояснив Бригинець.

"Насправді, на жаль, система, коли провладні кандидати наймають людей не тільки тих, які клеять, а й тих, хто зриває чужу агітацію, працює. Саме на Оболоні ця практика існує. Відомо, що у нас біля кожного будинку є спеціально відведені місця для агітації — дошки. І саме з цих відведених місць працівники ЖЕКів і такі от активісти зривають все і залишають тільки свого провладного кандидата. Можна приїхати і побачити, що на всіх вивісках біля будинків висить один кандидат, а все решта зривається", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герега стверджує, що на неї хотіла напасти з ножем дівчина-"свободівка"

Бригинець наголосив, що немає сумнівів, що ці люди є прихильниками Столара і працюють саме в його інтересах. Він також пояснив, що цим активістам не обов'язково хтось має платити, вони є просто затятими активістами.

"Що це Столар — не викликає сумніву. Вони (активісти) не приховують своєю позиції. Вони говорять, що це "він нам побудував майданчик і "до свидания", ми пообіцяли, сказали". У даному випадку це не є таємниця з точки зору їхньої позиції. Вони її висловлюють відкрито", - пояснив кандидат.

Він додав: "Це дуже схоже на "бабусь Черновецького". Мало того, це ж і є одна команда".

Зараз ви читаєте новину «Провладні кандидати наймають "бабусь Черновецького", аби ті зривали чужу агітацію - Бригинець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі