середа, 25 листопада 2009 08:12

Противсіх - нащадок Олекси Довбуша... тому виграє вибори

Противсіх - нащадок Олекси Довбуша... тому виграє вибори

Глава Івано-Франківської торговельної палати, колишній мер Яремче і кандидат на головну посади держави Василь Противсіх (Гуменюк) упевнений, що може перемогти в першому ж турі президентських перегонів.

Про це він заявив у вівторок ввечері в ефірі Шустер Live.

"Я можу виграти у першому турі і виграю. Я з цим шарфиком (з написом "Противсіх" - ред.) переможу і буду президентом. Я не продаюсь і не купляюсь. Ви думаєте мене так легко купити? Ні! Я гуцул! Я - нащадок Олекси Довбуша! (один з ватажків опришків у Карпатах - ред.)", - вигукнув кандидат.

Противсіх також обурився, що не зміг доїхати до Києва безкоштовно, не зважаючи на те, що таке право він має згідно з законом.

"Я з Івано-Франківська добираюсь до Києва, читаю 65-у статтю і хочу квиток взяти безкоштовно. А мені кажуть: "Можуть тільки депутати літати, а вам це не можна". Депутатів 450, а кандидатів тільки 15", - розповів екс-мер.

Противсіх заявив, що навіть у Центрвиборчкомі з ним повелись не належним чином.

"Пішов до ЦВК, а мене не реєструють і годину там мучать. А я їм сказав, що не дивуюсь, бо в колгосп і то прийняли за третім разом. Почали мене по судах тягати Пабати й інші", - зазначив кандидат у президенти.

Слід додати, що Василь Противсіх прийшов до студії з невеликим скандалом і спочатку навіть відмовився брати участь у ток-шоу. Він не захотів зняти шарфик, чим, за словами телеведучих, порушив закон про вибори президенти, який не дозволяє прямої агітації на телебаченні.

"Ви мене самі запросили, хоча ваші працівники ледь пустили в студію і образили мене. Після цього кажете, що я не виконую закон. Це моя атрибутика. Я з цим сплю і ходжу. Ви що зараз будете перевіряти, чи я одягнув нижню білизну з електропідігрівом? Це моє прізвище і ніякої агітації тут немає", - підкреслив Противсіх.

За його словами, нормальна людина захотіла взяти участь у президентських виборах, а прийшов у студію і просто зіпсували настрій.

Згідно з 65-ю статтею "Закону про вибори Президента України", кандидат на пост Президента України має право на безоплатний проїзд всіма видами пасажирського транспорту (за винятком таксі) в межах території України за рахунок коштів Державного бюджету України, виділених на проведення виборів Президента України.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Противсіх - нащадок Олекси Довбуша... тому виграє вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі