пʼятниця, 03 грудня 2010 16:52

Протестанти кажуть, що міліція била їх прямо в наметах

Протестанти кажуть, що міліція била їх прямо в наметах

Незважаючи на заяви міліції, активісти повідомляють, що затриманих на Майдані вночі в п'ятницю відпустили тільки о 15 годині.

Про це повідомив один з активістів акцій протесту проти Податкового кодексу.

"Їх відпустили десь сорок хвилин тому", - сказав він.

"Штабний намет прямо перед входом зі сторони метро Майдан, як входити в наметове містечко, це штабний намет. В ньому знаходились люди. Його просто підкосили, били людей в наметі, почали крутити людей, з наметів виводити", - розповів він.

"За їхньою інформацією затримали мовляв двох людей. Насправді покрутили 20 осіб і тільки зараз з'явилась інформація, що їх відпустили", - додав він.

Він додав, що на понеділок запланована масова акція протесту.

Нагадаємо, сьогодні вночі, 3 грудня, близько 5.00 співробітники органів внутрішніх справ і працівники столичних комунальних служб знесли наметове містечко протестуючих проти Податкового кодексу підприємців на Майдані Незалежності в Києві.

За інформацією ЗМІ, у результаті знесення наметового містечка на Майдані Незалежності у Києві було затримано від шести до десяти чоловік.

Пізніше, начальник відділу громадських зв'язків ГУМВС у Києві Володимир Поліщук повідомив, що правоохоронців попросили забезпечити охорону громадського порядку під час демонтажу наметового містечка в центрі Києва. "Я думаю, хвилин через 30-40 всі розійдуться і комунальники зможуть сьогодні почати встановлювати ялинку і готуватися до новорічних свят", - заявив Поліщук.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Протестанти кажуть, що міліція била їх прямо в наметах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі