пʼятниця, 03 грудня 2010 13:39

На Майдані все ще залишаються мітингувальники (ФОТО)

На Майдані Незалежності після розбору наметового містечка ще залишаються близько 50 мітингувальників.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua з місця події, підприємці стоять біля паркану перед входом у метро. Тримають у руках жовто-блакитний прапор.

Протестувальники поклали землю карту України з написом "Тут демонтовано демократію". На ній лежать червоні троянди.

До підприємців підходять кияни, які цікавляться ситуацією і тим, що сталося вночі. Самі мітингувальники поки не володіють інформацією і кажуть, що організатори акції протесту ведуть перемовини з приводу подальших своїх дій.

Периметр Майдану обгородили металевими щитами. Їх приносили самі міліціонери, яких зараз на головній площі столиці близько 100. Половина правоохоронців пішли в перехід грітись.

Тим часом на Майдані встановлюють новорічну ялинку. Вже стоїть каркас, поруч - кран і дві вантажівки з гілками.

Нагадаємо, сьогодні вночі, 3 грудня, близько 5.00 співробітники органів внутрішніх справ і працівники столичних комунальних служб знесли наметове містечко протестуючих проти Податкового кодексу підприємців на Майдані Незалежності в Києві.

Пізніше, начальник відділу громадських зв'язків ГУМВС у Києві Володимир Поліщук повідомив, що правоохоронців попросили забезпечити охорону громадського порядку під час демонтажу наметового містечка в центрі Києва.

Фото: bilozerska.livejournal.com

Зараз ви читаєте новину «На Майдані все ще залишаються мітингувальники (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі