пʼятниця, 03 грудня 2010 13:45

Янукович назвав розгон наметового містечка демократичним

Янукович назвав розгон наметового містечка демократичним

Ліквідація наметового містечка на Майдані Незалежності в Києві була законною.

Про це на прес-конференції сказав президент Віктор Янукович.

"Наметове містечко було прибрано за рішенням суду, а новорічна ялинка встановлюється за рішенням Київської міської адміністрації", - заявив глава держави.

Він також зазначив, що пропозиції підприємців були враховані в Податковому кодексі.

"Люди висловили свою точку зору, яку потрібно було врахувати, вчора вона була врахована рішенням парламенту за ініціативою президента", - підкреслив глава держави.

Він запевнив, що всі дії навколо наметового містечка "входили в площину демократичну".

"Сьогодні в Києві вже встановлюється на тому місці, де вчора стояли намети протестуючих, новорічна ялинка", - додав Янукович.

Він підкреслив, що "Київ буде жити спокійно", а "спроби деяких політичних сил зіштовхнути державну владу з киянами не вийдуть".

Нагадаємо, що вранці 3 листопада комунальники Києва за сприяння спецпідрозділів МВС демонтували наметове містечко на Майдані. 2 листопада Верховна Рада ухвалила Податковий кодекс у новій редакції. Згідно до документу спрощена система оподаткування залишається у нинішньому вигляді до розробки нового нормативного акту, який її регулюватиме.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Янукович назвав розгон наметового містечка демократичним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

60

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі