пʼятниця, 17 лютого 2012 14:31

Спецтема: Луценко за ґратами

Прокурори Луценка здали Пшонку та Кузьміна?

Прокурори Луценка здали Пшонку та Кузьміна?

Прокурори, які беруть участь у процесі над екс-міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком, визнали політичну складову у справі.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "нунсівець" Юрій Гримчак.

Він повідомив, що днями неформально спілкувався із прокурорами, де вони розказали про політичне замовлення.

За словами депутата, вони також повідомили, що після завершення стадії допитів доповіли керівництву Генпрокуратури про те, що справа розвалилася, але отримали наказ наполягати на своєму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пацани прокурори" просять для Луценка 4,5 роки, аби не допустити його до виборів - дружина

"Прокурори бачать, що ми з Ар'євим вручаємо повістки до американського суду керівництву Генпрокуратури та слідчому. Тому це була спроба убезпечити себе на майбутнє. Мовляв, ми ж були чесні, ви ж нас сильно не карайте. Над ними у Генпрокуратурі вже почали глузувати. Вони думали, що отримають звання, квартири та нагороди, а виявилося прославилися на весь світ не з кращого боку. Відмовитися від справи вони не могли, бо інакше треба було б звільнятися", - зазначив Гримчак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вимога прокурорів посадити Луценка на 4,5 роки вказує на слабкість звинувачення - адвокат

Коментуючи заяву генпрокурора Віктора Пшонки про те, що Луценко частково визнав свою провину, політик зауважив: "Хочу нагадати, що 14 лютого першими виступали прокурори. Саме тоді вони озвучили термін чотири з половиною роки. А вже потім виступав Луценко, говорив, що наробив політичних помилок. Навіть якщо інтерпретувати ці його словами, як часткове визнання вини, то по датам події все одно не в'яжуться".

Зараз ви читаєте новину «Прокурори Луценка здали Пшонку та Кузьміна? ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі