пʼятниця, 12 грудня 2008 20:35

Прокуратура веліла поновити киянам теплопостачання

Прокуратурою міста Києва проведено перевірку законності обмеження постачання ВАТ "Київгаз" природного газу об"єктам життєзабезпечення столиці і внесено припис щодо негайного поновлення теплопостачання.

Як повідомили у прес-службі столичної прокуратури, встановлено, що під час опалювального періоду 2008-2009 років ВАТ "Київгаз" обмежило поставку природного газу всіх об"єктів споживання теплоенергії, у тому числі об"єктів життєзабезпечення Києва (житлові будинки, лікарні, навчальні заклади, дитячі установи, магазини та інших об"єктів), що є порушенням вимог Закону України "Про теплопостачання" та гарантованих Конституцією України прав.

За результатами перевірки прокуратурою міста Києва на дії ВАТ "Київгаз" внесено припис щодо негайного поновлення теплопостачання для забезпечення житлово-комунальними послугами населення, підприємств та організацій, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура веліла поновити киянам теплопостачання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі