середа, 29 грудня 2010 12:40

Прокуратура порушила справу за "легке" побиття депутатів

Прокуратура порушила справу за "легке" побиття депутатів

Прокуратура міста Києва порушила кримінальну справу за фактом побиття депутатів в залі парламенту 16 грудня цього року.

"Прокуратурою м. Києва порушено кримінальну справу за фактом заподіяння легких тілесних ушкоджень народним депутатам 16 грудня цього року", - сказано в повідомленні прес-служби ГПУ.

Як зазначили у відомстві, під час розслідування у кримінальній справі за фактом інциденту 16 грудня у Верховній Раді було призначено і проведено судово-медичні експертизи народним депутатам, які звернулися за медичною допомогою.

"Згідно з висновками зазначених експертиз встановлено заподіяння трьом із них легких тілесних ушкоджень, які спричинили короткочасний розлад здоров'я", - зазначається в повідомленні.

"За цим фактом прокуратурою Києва порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 125 КК України, яку об'єднано в одне провадження з попередньою кримінальною справою", - зазначається в документі.

Прес-служба додала, що наразі проводяться необхідні слідчі дії, спрямовані на встановлення всебічного, повного і об'єктивного дослідження обставин справи.

Раніше Генпрокуратура порушила кримінальну справу за фактом блокування трибуни фракцією БЮТ 16 грудня.

Нагадаємо, що 16 грудня у Верховній Раді сталася бійка між депутатами від Партії регіонів та опозиції, внаслідок якої деяких депутатів від опозиції забрала швидка.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура порушила справу за "легке" побиття депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі