вівторок, 14 серпня 2012 22:50

Прокуратура Італії не знайшла підстав для екстрадиції Мельниченка в Україну - адвокат

Прокуратура Італії не знайшла підстав для екстрадиції Мельниченка в Україну -  адвокат
Суд Італії відпустив Миколу Мельниченка. Фото: donbass.ua

Колишній співробітник Управління Державної охорони України Микола Мельниченко звільнений з-під варти. Підстав для його екстрадиції в Україну немає, заявляє його адвокат Микола Неділько.

"Близько 21:00 за київським часом Мельниченко звільнений з-під варти. На даний момент він на волі, відчуває себе добре", - повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" Неділько у вівторок.

Захисник підкреслив, що "прокуратура Італії не знайшла підстав для його екстрадиції в Україну".

"Станом на сьогоднішній день Мельниченко залишається в Італії", - зазначив адвокат.

Нагадаємо, у вересні 2011 року Мельниченко був оголошений в розшук. Він звинувачується в розголошенні державної таємниці, підробці документів і перевищенні службових повноважень. Шевченківський районний суд Києва виніс постанову про обрання йому запобіжного заходу у вигляді арешту, оскільки Мельниченко порушив підписку про невиїзд і ухилявся від слідства.

3 серпня 2012 року Мельниченко був затриманий в Італії, і суд Неаполя повинен був розглянути питання про його екстрадицію.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура Італії не знайшла підстав для екстрадиції Мельниченка в Україну - адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі