пʼятниця, 07 липня 2023 12:55

Прокремлівський "піп" із розп'яттям кинувся на кортеж Зеленського

Прокремлівський "піп" із розп'яттям кинувся на кортеж Зеленського
Відповідні кадри, зняті кимось із очевидців, були оприлюднені у соцмережах. Фото: скріншот

Під час візиту президента України Володимира Зеленського до Болгарії скандальний проросійський політик Атанас Стефанов у рясі та з хрестом кидався на його кортеж зі словами "анафема, сатаністи, фашисти".

Кадри, зняті очевидцями, оприлюднили у соцмережах. На відео прокремлівський "священник" намагався проклясти кортеж Зеленського, передає Gazeta.ua.

Під час проїзду президентського кортежу однією з вулиць Софії чоловік у чорній рясі спробував вибігти на проїжджу частину, розмахуючи при цьому розп'яттям і вигукуючи щось про фашистів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Лаврі опечатують корпуси

Щоб вгамувати агресивного прихильника РФ, знадобилося одразу кілька правоохоронців. Стефанова відтягли подалі від дороги, щоб уникнути подальших неадекватних дій з його боку.

Свято-Успенська Києво-Печерська Лавра Російської церкви в Україні програла суд Національному заповіднику "Києво-Печерська лавра" у справі про усунення перешкод у користуванні майном.

85% українців вважають, що влада має втрутитися у діяльність представників Російської православної церкви в Україні. 66% переконані, що цю церкву в Україні треба заборонити взагалі.

Зараз ви читаєте новину «Прокремлівський "піп" із розп'яттям кинувся на кортеж Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі