неділя, 18 травня 2014 16:38

Професійна діяльність ЗМІ в Криму знаходиться під загрозою - ГПУ

Професійна діяльність ЗМІ в Криму знаходиться під загрозою - ГПУ
Фото:kropyva.ck.ua

В.о. генпрокурора Олег Махніцький заявив, що російські спецслужби в Криму перешкоджають професійній діяльності ЗМІ, передає видання Українська Правда.

Коментуючи затримання московського кореспондента польського видання Gazeta Wyborcza Вацлава Радзівіновича разом з українськими колегами в Сімферополі Махніцький зазначив: ''Затримання журналістів є обурливим і виходить за межі здорового глузду''.

За його словами, підстави ФСБ для з'ясування особи Радзівіновича протягом шестигодинного допиту є абсолютно надуманими, оскільки журналіст ''мав при собі всі необхідні документи, включно з акредитаційними документами та багаторічною візою для роботи''.

"Дії російських спецслужб на тимчасово окупованих українських територіях є нічим іншим як перешкоджання професійній діяльності представника авторитетного польського видання. Генеральна прокуратура України вживатиме усіх необхідних дій в такій ситуації", - підкреслив Махніцький.

 

Зараз ви читаєте новину «Професійна діяльність ЗМІ в Криму знаходиться під загрозою - ГПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі