четвер, 11 вересня 2008 09:44

Про "темні плями" в біографії Ющенка розповів політолог Єрмолаєв

Президент Центру соціальних досліджень "Софія" Андрій Єрмолаєв вважає, що "нитка долі Ющенка ще тягнеться, вона не обірвана".

Про це він заявив в середу, 10 вересня, під час "круглого столу" в режимі відеомоста "Київ - Москва" в представництві РІА "Новини" в Україні на тему: "Доля Віктора Ющенка і політична криза в Україні".

Політичне життя Ющенка політолог розбив на п"ять етапів - банківський, прем"єрський, опозиційний, майданний і президентський. "На всіх цих етапах Ющенко був "батьком", - відзначив Єрмолаєв.

Ющенко і Тимошенко завжди добре працювали в тендемі

Політолог відзначив, що Ющенко як політик в 1990-х стартував з позиції молодої команди банкірів Вадима Гетьмана, яка була першою фінансово-промисловою групою в Україні.

Також, за його словами, в політичній біографії Ющенка залишилися "темні плями". Зокрема, це, на переконання політолога, доля банку "Україна", депозити НБУ, піраміди ВГЗ і "гривневі гойдалки" 2005-2007 років.

Він нагадав, що доля політика Ющенка завжди перепліталася з "молодою дніпропетровською групою", зокрема з Юлією Тимошенко.

Також він вважає, що Ющенко і Тимошенко завжди добре працювали в тендемі, тому що перший - хороший стратег, але поганий практик, а друга - хороший практик, але поганий стратег.

На думку Єрмолаєва, нинішній етап Ющенка є кризовим: "Криза пов"язана з тим, що українська нація не може розвиватися на запропонованому нею фундаменті культурного націоналізму".

АМІ Новини-Україна

Зараз ви читаєте новину «Про "темні плями" в біографії Ющенка розповів політолог Єрмолаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі