вівторок, 27 вересня 2011 14:48

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Прихильники Тимошенко закидали квітами автозак, в якому її доставили до суду

Прихильники Тимошенко закидали квітами автозак, в якому її доставили до суду

До Печерського суду Києва доставили екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко.

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, автозак, у якому привезли Тимошенко, прихильники екс-прем'єра закидали квітами.

Перед її приїздом біля входу до Печерського суду відбувся стихійний мітинг на підтримку колишньої голови уряду.

Мітингувальники кричали: "Янукович — параша, Юля буде наша!" та тримали плакати: "Мудакович — параша! Победа будет наша!". Також вони скандували "Юлі - волю!" та "Януковичу - ганьба!".

Антоніна Ульяхіна, лідер Дніпропетровської "Батьківщини" та рідна тітка Тимошенко, відмовляється робити поргнози щодо звільнення екс-прем'єра.

"Щодо преспектив звільнення — то рухи влади абсолютно не передбачувані. Боюся прогнозувати, але судячи з тих посмішок, з якими виходили у Росії після перемовин наш президент і російський, то думаю, що Янукович отримав дозвіл робити все що завгодно і Росія їх підтримає. Думаю, що на сьогоднішньому засідання, перш за все, стоятиме питання про те, щоб дебати транслювалися по ЗМІ, однак сумніваюся, що дадуть на це дозвіл", -переконана Ульяхіна.

Наразі під Печерським судом продовжується мітинг на підтримку Тимошенко. Мітингувальники скандують: "Банду — геть!". У руках вони тримають букети квітів і фотографії екс-прем'єра.

Також повідомляється, що близько 100 прихильників Тимошенко перебувають на протилежній від Печерського суду стороні Хрещатика. Вони тримають партійну символіку "Батьківщини".

Зараз ви читаєте новину «Прихильники Тимошенко закидали квітами автозак, в якому її доставили до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі