субота, 13 листопада 2010 14:08

При Януковичі кожен опозиціонер повинен мати кримінальну справу - "нунсівець"

При Януковичі кожен опозиціонер повинен мати кримінальну справу - "нунсівець"

Нардеп від НУ-НС Юрій Гримчак не боїться, що за нього може взятися міліція після бійки з радником міністра МВС Костянтином Стогнієм. Про це він сказав у коментарі кореспонденту.

"Я нічого не боюсь. Хай копають. В нашій країні при нинішньому президентові Вікторі Януковичі всі опозиціонери мають мати або відкриту кримінальну справу, або в перспективі", - зазначив він.

"Тоді ти справжній опозиціонер. В мене вже є одна кримінальна справа. Тому однією більше, однією менше - нічого страшного. Якщо є бажання покопатися в моїй біографії - флаг в руки. Так що хай шукають. Я не боюся".

Нагадаємо, напередодні Гримчак і радник міністра внутрішніх справ Костянтин Стогній побилися після теле-шоу. Вийшовши з ефіру, Луценко і Стогній обмінялися неприємними репліками на кшталт "який ти ху** міністр" і "а ти хе** міліціонер". Після цього в суперечку з матюками втрутився Гримчак.

"У збудженому стані Стогній з кулаками накинувся на Гримчака. Депутат захищаючись був вимушений відштовхнути Стогнія від себе. Радник міністра впав на машину сторонньої особи, яка стояла поруч", - розповіли в "Народній самообороні".

"Полковник Стогній полишаючи місце події звернувся до народного депутата Гримчака зі словами: "А от тепер стережись і оглядайся", - додали в прес-службі.

В результаті зав'язалася кулачна сутичка, в результаті якої Стогній опинився на капоті "Альфа-Ромео" одного зі співробітників студії. На машині лишилася чимала вм'ятина.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «При Януковичі кожен опозиціонер повинен мати кримінальну справу - "нунсівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі