неділя, 26 січня 2014 11:34

ПР збирала на площах райцентрів безкоштовних прихильників - партійці нарахували їх аж 300 тис.

У суботу о 12.00, як стверджують у ПР, у містах Донеччини підтримати Януковича вийшли 300 тисяч осіб. У Селидове місцевий націоналіст Володимир Кружко спробував виступити на провладному мітингу на захист Євромайдана і отримав побої.  Активісту, що заліз на сцену, викручували руки чиновники. Через це йому довелося викликати "швидку".

В Донецький університет надіслали папір з настійним закликом підтримати Януковича, але студенти не відгукнулися на цю пропозицію.

У місті Димитрові Партія регіонів спиралася на об'єднання "Красноармійськвугілля".

- Шахтарів витягли з шахти на мітинг, а скаржитися всі бояться - немає зарплати за грудень, немає перерахунку пенсії працюючим пенсіонерам. Сказали: "Не вийдете, зарплату взагалі не побачите!" Всі як стадо пішли, - розповів Gazeta.ua робітник, який просив себе не називати.

У м. Костянтинівка мітинг в підтримку ПР зібрав 200 осіб (з стотисячного міста).учасники погрожували Майдану і просили Президента законними способами розібратися з фашистами і посібниками США і Західної Європи. Депутат міськради, яка є працівником не працює хімзаводу, закликала припинити "майданити" і піти працювати. Жодного державного прапора, за словами місцевих жителів, на цьому мітингу не було, але був російський прапор.


У Єнакієвому на головній площі вдалося зібрати до 2 тисяч прихильників ПР.

- Ми, жителі Єнакієвого різко засуджуємо екстремістські дії мітингувальників у Києві. Вони ведуть до хаосу, беззаконня, до погромів, до розколу України. Ситуація загострилася по всій країні, особливо в західних регіонах. Дії опозиційних лідерів спрямовані на дестабілізацію. Ми висловлюємо повну підтримку курсу президента та уряду України. Донбас за стабільність і порядок", - зазначив глава єнакієвських "регіоналів"

У Донецьку ПР провела за Януковича відразу два мітинги - вранці і ввечері.

- Гасла Євромайдану, забуті гасла про євроінтеграцію не звучать. Є тільки гасло "Хочемо влади", - сказав донецький губернатор, коментуючи події в країні. Він пообіцяв, що всі, хто будуть провокувати мирних громадян, будуть покарані і поставлені на місце.
Зараз ви читаєте новину «ПР збирала на площах райцентрів безкоштовних прихильників - партійці нарахували їх аж 300 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі