пʼятниця, 04 липня 2008 13:43

ПР очікує, що 37 "нунсівців" вийдуть з коаліції наступного тижня

ПР очікує, що 37 "нунсівців" вийдуть з коаліції наступного тижня
Депутат Верховної ради від фракції Партії регіонів Василь Хара вважає малоймовірним, що 37 депутатів від фракції блоку "Наша Україна - Народна самооборона" вийдуть із коаліції на пленарному тижні 8-11 липня.

Про це він сказав в інтерв"ю Інтернет-виданню "Главред".

Зі слів Хари, ПР очікує, що 37 депутатів від НУНС заявлять про свій вихід з коаліції, й тоді можна буде перейти до питання про створення нової парламентської більшості.

"Я у це (вихід 37 депутатів з коаліції), насправді, вірю мало - якби вони були, то вже спливли б на цьому тижні", - сказав депутат.

Разом з тим він зазначив, що не може говорити про це точно.

"От ми у понеділок (7 липня) зберемося, може, про 37 "нунсовців" уже і буде інформація, до сьогодні такого роду інформації не надходило", - сказав Хара.

З його слів, зараз Партія регіонів розглядає можливість створення нової коаліції з НУНС і блоком Литвина.

Якщо рішення про вихід з коаліції прийме більше половини депутатів фракції, яка до неї входить, коаліція припиняє своє існування.

У фракції НУНС 72 депутати.

Депутат Ради від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов прогнозує, що до серпня буде створено нову парламентську коаліцію.

Голова фракції ПР у Раді Віктор Янукович вважає можливими варіантами вирішення кризи у Раді переформатування коаліції або позачергові вибори, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «ПР очікує, що 37 "нунсівців" вийдуть з коаліції наступного тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі