понеділок, 24 березня 2008 09:38

ПР налаштована рішуче і готова на радикальні заходи

"Депутати від Партії регіонів рішуче налаштовані в питанні про виведенні українських миротворців з Косово".

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Юрій Мірошніченко, коментуючи результати засідання Ради національної безпеки і оборони, після якого було заявлено, що Україна не планує виводити свій миротворчий контингент з Косово.

"Це питання (рішення Ради національної безпеки) ми обов"язково розглядатимемо на засіданні фракції", - сказав Мірошніченко.

Він відзначив, що Партія регіонів не залишить без уваги дане питання, оскільки мова йде про життя і здоров"я українських громадян і про національні інтереси України.

"Як ми реалізовуватимемо нашу позицію, залежатиме від готовності влади серйозно розглядати це питання", - сказав Мірошніченко, додавши, що Партія регіонів наполягає на тому, щоб Україна чітко заявила про невизнання Косово самостійною державою.

"Ми повинні вимагати, щоб наші громадяни не гинули в гарячих точках. Сьогодні, на жаль, дискусія не відбулася, голос опозиції не був почутий", - відзначив народний депутат.

"Наші заходи можуть стати радикальніші, тому що змиритися з ігноруванням інтересів наших громадян ми не можемо", - повідомив Мірошніченко.

Відповідаючи на уточнююче питання про те, що мається на увазі під радикальнішими заходами, Мірошніченко відзначив, що це питання буде вирішено на засіданні фракції, повідомляє ІМК.

Зараз ви читаєте новину «ПР налаштована рішуче і готова на радикальні заходи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі