понеділок, 23 липня 2018 14:30

З'явилися нові подробиці у справі Єфремова

З'явилися нові подробиці у справі Єфремова
Спільників Олександра Єфремова чекає заочне розслідування. Фото: lb.ua

Генпрокуратура подала до суду клопотання про заочне розслідування для спільників колишнього голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова.

Про це повідомили у відомстві.

Йдеться про народного депутата України 7-го скликання Сергія Горохова, колишнього голову Луганської обласної ради Валерія Голенка, його першого заступника Євгена Харіна, Луганського міського голову Сергія Кравченка та його першого заступника Маноліса Пілавова.

Їх підозрюють у вчиненні в першій половині 2014 року на території Луганської області тяжких та особливо тяжких кримінальних правопорушень спільно з Єфремовим - посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, державній зраді, створенні терористичної групи, захопленні державних будівель.

Підозрювані перебувають у розшуку.

ГПУ отримала ухвали слідчого судді про дозвіл на затримання підозрюваних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Крим чий? Просте ж питання" - Єфремов не знайшов, що сказати про анексію півострова

Олександра Єфремова звинувачують у державній зраді та в допомозі під час захоплення будівлі Луганського управління СБУ, організаційній підтримці терористичної організації ЛНР, зміні територіальних кордонів України, що призвело до загибелі людей.

Колишнього "регіонала" затримали 2016-го в липні. Хотів вилетіти з України до Відня, столиці Австрії. Із 1 серпня 2016 року його утримують під вартою у слідчому ізоляторі.

Єфремова судять у Старобільську на Луганщині. Це єдине місто в області, де є слідчий ізолятор.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися нові подробиці у справі Єфремова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі