пʼятниця, 10 серпня 2018 12:56

Повний кернес: соцмережі про закриття справи харківського мера

Повний кернес: соцмережі про закриття справи харківського мера
Користувачі мережі назвали закриття справи проти Геннадія Кернеса свідченням розвалу системи правосуддя. Фото: Depo.ua

Сьогодні Київський районний суд міста Полтави закрив справу проти мера Харкова Геннадія Кернеса та його охоронців. Фігурантів справи звинувачували в катуванні учасників харківського Євромайдану.

Провадження щодо Кернеса та співучасників припинили через постійну неявку до суду прокурорів. Сам Кернес заявив, що очікував виправдувального вироку. Рішення можна оскаржити в Апеляційному суді Полтавської області протягом 7 днів із дня його оголошення.

У мережі негативно зустріли цю новину та найближчим часом очікують звільнення інших фігурантів гучних справ. Gazeta.ua зібрала коментарі користувачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справу Кернеса закрили

25 січня 2014-го невідомі напали на учасників ходи на підтримку Євромайдану. У той самий день депутат Харківської облради Іван Варченко, ВО "Батьківщина", заявив про викрадення 2 активістів - Олександра Кутяніна та Сергія Ряполова "після того, як вони знімали номери автомобілів "друзів Кернеса "біля готелю "Національ".

Генеральна прокуратура передала до суду обвинувальний акт про кримінальне провадження щодо Геннадія Кернеса та 2 його охоронців.

Зараз ви читаєте новину «Повний кернес: соцмережі про закриття справи харківського мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі