субота, 27 жовтня 2018 15:44

Порошенко зустрінеться з Ердоганом: про що говоритимуть

Порошенко зустрінеться з Ердоганом: про що говоритимуть
Президент України Петро Порошенко поїде з офіційним візитом до Туреччини на запрошення президента країни Реждепа Таїпа Ердогана. Фото - Закарпатський кореспондент

Президент України Петро Порошенко поїде з офіційним візитом до Туреччини на запрошення президента країни Реждепа Таїпа Ердогана.

3 листопада в Анкарі відбудеться сьоме засідання Ради стратегічного співробітництва високого рівня Туреччина-Україна, у якому візьме участь Порошенко, повідомляє Anadolu.

"Президент України Петро Порошенко в суботу, 3 листопада, прибуде з офіційним візитом до Туреччини", - йдеться у повідомленні.

Дипломатичні джерела в Анкарі повідомляють, що також участь в зустрічі візьмуть представники Меджлісу кримськотатарського народу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко підписав нове кадрове рішення

Також прогнозують, що сторони обговорять питання підписання угоди про вільну торгівлю, зміцнення безпеки і боротьби з тероризмом. Планується детально проаналізувати ситуацію з кримськими татарами та порушеннями їхніх прав з боку окупаційної російської влади.

Петро Порошенко у Гомелі зустрівся з президентом Білорусі Олександром Лукашенко. Тоді президент України наголосив на тому, що співробітництво між Україною та Білоруссю базується на дружніх стосунках. Лукашенко в свою чергу запропонував залучити його країну до процесу врегулювання ситуації на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко зустрінеться з Ердоганом: про що говоритимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі