пʼятниця, 04 червня 2021 16:26

Порошенко вийшов із допиту у справі Медведчука і згадав Зеленського

Порошенко вийшов із допиту у справі Медведчука і згадав Зеленського
Порошенка супроводжували адвокати.

П'ятий президент, народний депутат від "Європейської солідарності" Петро Порошенко вийшов з СБУ, де його допитували у справі про держзраду нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука.

"Замість того, щоб боротися з Путіним, пан Зеленський зранку до вечора намагається боротися з Порошенком. Пане Зеленський, ми зупинили Путіна у 2014-2015 роках. Ми не боялися й не боїмося Путіна. А вас і поготів", - сказав він.

"Не знаю, чому у 2021 році пан Зеленський посварився з паном Медведчуком. Але хочу наголосити, що 2019 року всі канали Медведчука - і "112", і "NewsOne", і "Zik", який він купив пізніше, уже за Зеленського, і "1+1" вельми жваво й рішуче підтримували пана Зеленського", - заявив Порошенко. Він посміхався.

"СБУ цікавило, як вони намагатимуться легалізувати... Адвокати розкажуть", - сказав Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ за Порошенка возила готівку бойовикам - новий сюжет Bihus.info про Медведчука

11 травня генеральна прокурорка Ірина Венедіктова підписала повідомлення про підозру Медведчуку й Козаку. Їх підозрюють у державній зраді.

Медведчук передав РФ інформацію про розташування прихованого підрозділу Збройних сил України, займався вербуванням українців, повідомив голова СБУ Іван Баканов.

13 травня Печерський районний суд міста Києва відправив нардепа під цілодобовий домашній арешт.

Журналісти Bihus.info опублікували матеріал про Медведчука "Як гартувалася мерзота". У сюжеті згадують, зокрема, Порошенка.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко вийшов із допиту у справі Медведчука і згадав Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі