четвер, 10 жовтня 2019 23:31

Порошенко прокоментував прес-марафон Зеленського

Порошенко прокоментував прес-марафон Зеленського
Порошенко - Зеленському: "Пора брати на себе відповідальність". Фото: Прямий

Пятий президент України, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко порадив Володимиру Зеленському брати на себе більше відповідальності.

"Можу сказати одне – забагато уваги приділено попередникам", заявив Порошенко відеоблогеру Андрію Серебрянському, коментуючи розмову Зеленського із журналістами 10 жовтня.

"Півроку – це достатньо часу, щоб прозвітувати про те, що вже зроблено і які з обіцянок виконані. Про те, що прийшов кінець епохи бідності, що вчителі будуть отримувати по $4 тис – ну це ми побачили в бюджеті. Обіцянка, що рішуче будуть знижені тарифи, – замість цього ми чомусь прийшли до закупівля електроенергії у РФ. І найголовніша обіцянка про те, що мир – це просто і достатньо просто припинити стріляти, а війна продовжувалася лише тому, що хтось заробляв, а через півроку виявляється, що мир – це складно, і рішення доводиться ухвалювати складні", – заявив Порошенко.

"Отже, на сьогодні висновок такий – треба об'єднуватися всій Україні для того, щоб боронити нас суверенітет, нашу землю і наш рух до Європейського союзу та НАТО", – підсумував Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прес-марафон Зеленського: трансляція онлайн

Сьогодні президент Володимир Зеленський проводить прес-марафон на Kyiv Food Market. Він розпочався о 10:00. На розмову з президентом зареєструвалися близько 300 журналістів.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко прокоментував прес-марафон Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі