вівторок, 16 квітня 2019 00:08

Порошенко: Приїзд Крючкова - це передвиборчі технології Коломойського

Порошенко: Приїзд Крючкова - це передвиборчі технології Коломойського
Порошенко прокоментував приїзд до України скандального екс-нардепа Крючкова. Фото: ФАН

Президент України Петро Порошенко "ніколи не бачив, не чув і не знає" екс-нардепа Дмитра Крючкова, який причетний до афер в енергетиці.

"Я не ідентифікую його по обличчю і ніколи в житті з ним не розмовляв. Завтра пана Крючкова поведуть до суду, після завтра він опиниться на волі, а в четвер буде на "1+1", на території пана Зеленського, для того, щоб відіграти свою роль у виборчому процесі", – заявив Порошенко в ефірі проекту "Свобода слова" на телеканалі ICTV.

Він наголосив, що Крючков три роки "ховався по всьому світу", однак за декілька тижнів до виборів вирішив добровільно повернутися в Україну і дати свідчення.

"Це передвиборчі технології штабу мого опонента і його патрона пана Коломойського. Якщо до виборчого процесу пан Крючков не з'явиться в ефірі "1+1", я скажу, що був неправий", – сказав Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісти розкрили схему в енергетиці, до якої причетний соратник президента Кононенко

Екс-нардеп Дмитро Крючков, якого підозрюють у розкраданні обленерго, прилетів до Борисполя, де його одразу заарештували.

Нагадаємо, 28 березня 2019 року вийшло журналістське розслідування "П. дав добро: як друг президента Кононенко заробляв на аферах в енергетиці" проекту "Схеми".

Журналісти проекту стверджують, що колишній нардеп від "Батьківщини" Дмитро Крючков через керовану ним компанію "Енергомережа" начебто організовував у 2015 році схеми виведення коштів з державних енергопостачальних компаній (обленерго) в інтересах бізнесменів Ігоря і Григорія Суркісів, а також народного депутата з фракції "Блок Петра Порошенка" Ігоря Кононенка.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко: Приїзд Крючкова - це передвиборчі технології Коломойського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі