неділя, 30 липня 2017 19:48

Порошенко вчинив боягузливо і підло – блогер про позбавлення Саакашвілі громадянства

Порошенко вчинив боягузливо і підло – блогер про позбавлення Саакашвілі громадянства
Фото: inform-ua.info

У Міхеїла Саакашвілі було єдине громадянство України. Він політичний противник Петра Порошенка. А той позбавив його цього громадянства, коли Саакашвілі перебував за межами України. Це боягузливо, підло, низько, і не відповідає міжнародним нормам та міжнародному праву. Адже Міхеїл Саакашвілі став особою без громадянства.

Про це на Facebook написав блогер Слава Рабинович.

"Тобто Петро Порошенко запропонував Саакашвілі (і цілій грузинській команді) прийняти українське громадянство, і при цьому ні він, ні МЗС, ні МВС України не знали, що той "під слідством і в розшуку" в Грузії. І не знали цього до сих пір? 29 травня 2015 року Саакашвілі отримав українське громадянство, а вже 4 грудня 2015 року він був позбавлений його".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі заявив, що втратив українське громадянство на підставі підробленої анкети

26 липня політики від Радикальної партії заявили про те, що екс-президента Грузії і колишнього голову Одеської ОДА позбавили громадянства України.

Державна міграційна служба України підтвердила позбавлення Саакашвілі громадянства, однак у Порошенка підтвердили це лише у четвер вранці. Сам Саакашвілі напередодні полетів до США. Він заявив, що буде домагатися повернення в Україну.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко вчинив боягузливо і підло – блогер про позбавлення Саакашвілі громадянства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі