четвер, 04 квітня 2019 12:10

Порошенко показав листа з окупованого Луганська на свою підтримку

Порошенко показав листа з окупованого Луганська на свою підтримку
Президент Петро Порошенко почав публікувати листи до себе. Фото: flickr.com

Президент Петро Порошенко опублікував лист від мешканця окупованого Луганська, в якому той висловлює підтримку діючому главі держави. Відповідний допис з'явився у Facebook президента.

"Шановний пане Президенте!

Останнім часом у Ваш бік ллється дуже багато бруду з телеканалів та з боку опонентів. Головна мета - знищення Вас, як особистості.

Більшість розуміє, що Ви зробили багато для країни за ці останні 5 років. Нарешті Україна отримала безвіз та Томос. Будуються дороги. По-троху наша країна наближається до ЄС та НАТО.

Ви усе робите правильно. І я не хочу, щоб у наступні 5 років Україною керувала людина, яка не розуміється ані на економіці, ані на зовнішній та внутрішній політиці. Не хочу бачити Президентом України людину, яка у своїх виступах називає Україну - "жінкою легкої поведінки". Така людина не гідна бути Президентом України.

І викликаючі Вас на дебати на стадіон "НСК "Олімпійський", він має лише одну мету - влаштувати шоу для своїх виборців. Але Ваша сьогоднішня відповідь дала чіткий сигнал опоненту, що Ви не боїтеся проводити з ним дебати будь-де, хоча це і суперечить закону.

До другого туру ще є час переконати людей, які сумніваються за кого віддати свій голос, що Україна повинна рухатись у бік Європи, а не у бік так званого "сусіда".

Я вірю Вам та Вашій команді. А Ви у свою чергу повинні боротись до кінця. Усі ми повинні боротись до кінця за нашу перемогу.

Не здавайтесь, Петро Олексійовичу !!! Ми з Вами ! Разом ми сильніші !

Слава Україні !

З повагою, Володимир (тимчасово-окупований Луганськ, Україна)".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що обіцяють українцям Порошенко та Зеленський: порівняння програм

Володимир Зеленський оголосив про готовність іти на дебати з Петром Порошенком. При цьому висунув умову, що дебати мають пройти на стадіоні "Олімпійський", перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати наживо.

Порошенко погодився зустрітися на НСК "Олімпійський". При цьому порадив опоненту почитати правила, які передбачають проведення дебатів на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко показав листа з окупованого Луганська на свою підтримку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі