субота, 18 жовтня 2014 02:13

Порошенко нагадав Путіну про полонену Савченко

Порошенко нагадав Путіну про полонену Савченко
Фото: zn.ua

Під час зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним у Мілані глава української держави Петро Порошенко закликав негайно звільнити з полону українську льотчицю Надію Савченко.

Про це заявив заступник глави Адміністрації президента (АП) Валерій Чалий в ефірі програми "Шустер LIVE" на телеканалі "24".

"Президент України на зустрічі з президентом Росії дуже чітко підняв питання необхідності негайного звільнення Надії Савченко", - підкреслив Чалий.

Нагадаємо, 17 жовтня у Мілані (Італія) розпочалася друга зустріч президентів України і Росії Петра Порошенка та Володимира Путіна за участю німецького канцлера Ангели Меркель і лідера Франції Франсуа Олланда.

Сполучені Штати Америки вимагають допустити до ув'язненої в Росії української льотчиці Надії Савченко представників міжнародних гуманітарних організацій, а також відпустити на волю її та українського кінорежисера Олега Сенцова.

У свою чергу захист Савченко має намір звернутися до Європейського суду з прав людини, щоб оскаржити рішення російського суду про проведення її психекспертизи.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко нагадав Путіну про полонену Савченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі