пʼятниця, 05 жовтня 2007 14:46

Попередні результати голосування оприлюднять сьогодні

Член ЦВК Олександр Чупахін прогнозує оприлюднення Центвиборчкомом попередніх результатів голосування на виборах Верховної Ради вже в п"ятницю.

Про це він сказав у п"ятницю, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Це неможливо, сьогодні він буде", – сказав Чупахін, відповідаючи на питання про можливість неоприлюднення попередніх результатів голосування в п"ятницю.

Чупахін, що є куратором територіального виборчого округу N1 (Крим), прогнозує, що окружком цього округу складе протокол за результатами голосування до кінця дня.

"Окружна виборча комісія сьогодні з ранку продовжила роботу з повторного підрахунку голосів, сьогодні ця комісія планує скласти протокол про результати голосування в територіальному виборчому окрузі. Я сподіваюся, так і буде", – сказав він.

Член ЦВК також повідомив, що результати голосування на 3 дільницях цього округу розглядаються зараз у судовому порядку за позовами БЮТ. Він додав, що БЮТ просить суд визнати недійсними результати голосування на цих дільницях.

Чупахін висловив сподівання, що 6 жовтня цей окружком зможе представити ЦВК оригінал протоколу за результатами голосування в окрузі.

Як відомо,подали до ЦВК попередні дані з голосування на виборах Верховної Ради. На 2 з цих дільницях ведеться повторне перерахування бюлетенів.


Зараз ви читаєте новину «Попередні результати голосування оприлюднять сьогодні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі