середа, 19 вересня 2007 08:25

Помаранчеві та біло-сині ледь не побилися через Майдан

Близько опівночі у Києві на Майдані Незалежності стався інцидент. За попередньою версією, він виник після того, як прихильники помарачевих почали встановлювати на головній площі країни сцену. Завадити їм у цьому ніби-то намагалися шанувальники біло-блакитних, в результаті чого і стався інцидент.

5 канал з посиланням на представник НУНС Ігоря Жданова повідомляє, що блок встановлював сцену відповідно до до поданих до КМДА заявок на проведення передвиборних зустрічей з громадянами. "Після того, як була встановлена перша конструкція сцени НУ-НС,  прибули активісти Партії Регіонів - такого, доволі специфічного вигляду,- і почали встановлювати прямо посеред конструкцій палатки Партії Регіонів".

У результаті сторони домовились про "нульовий варіант": ми прибираємо сцену, відповідно прибираються палатки Партії Регіонів  і завтра, за участю Блока Юлії Тимошенко, проводяться переговори щодо використання Майдану в межах передвиборної агітації", повідомив Жданов.

Зараз ви читаєте новину «Помаранчеві та біло-сині ледь не побилися через Майдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі