понеділок, 21 вересня 2009 10:25

Полтавский Рух пішов від Тарасюка до Кириленка

Полтавский Рух пішов від Тарасюка до Кириленка

Полтавська обласна організація Народного Руху України залишила ряди НРУ і перейшла в рух "За Україну", який очолює Вячеслав Кириленко.

Як повідомили в прес-службі руху "За Україну", Полтавська обласна організація ухвалила таке рішення, оскільки "нинішня верхівка НРУ під керівництвом Бориса Тарасюка всіляко наполягає на зближенні партії з Блоком Юлії Тимошенко", а це "розходиться з програмними цілями і ідеологічними основами Руху".

"Нинішня верхівка НРУ, заволодівши брендом Руху, вдається до підігравання прокремлівським силам", - відзначають колишні рухівці.

Очолив полтавський осередок "За Україну" Олег Пустовгар, який раніше керував Полтавською обласною організацією НРУ.

Нагадаємо, тим часом лідер НРУ Борис Тарасюк у своїй політичній заяві щодо ситуації в Полтавській обласній організації НРУ звинуватив Пустовгара в невиконанні рішення керівництва НРУ, яке зобов"язало регіональні осередки утримуватися від публічних коментарів про формат участі Руху в майбутніх виборах Президента, а також у зриві участі полтавчан в святкуванні 20-ліття партії. У зв"язку з цим Тарасюк рекомендував припинити членство Пустовгара в Народному Русі України, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Полтавский Рух пішов від Тарасюка до Кириленка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі