пʼятниця, 30 травня 2008 16:20

Поки Ющенко і Тимошенко сваряться, Янукович зустрівся з директором Всесвітнього банку

Лідер опозиційної Партії регіонів Віктор Янукович обговорив з директором групи Всесвітнього банку Германом Вайфелсом роль України в подоланні глобальної продовольчої кризи.

Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів в п"ятницю.

За словами Вайфелса, Україна має великий невикористаний потенціал розвитку сільського господарства. "В світі все більше поглядів звертаються до України з надією на збільшення її внеску у вирішення проблеми світової продовольчої кризи", - сказав він.

У свою чергу Янукоиіч відзначив, що Україна може стати серйозним гравцем на ринку продовольства. "Для цього є всі умови, якщо взяти до уваги вступ України до Світової ї організації торгівлі, що, серед іншого, відкриває шлях до збільшення інвестицій в аграрний сектор", - сказав він.

Янукович відзначив: "Ми із задоволенням співпрацювали зі Всесвітнім банком, коли працювали в уряді, і зараз готові сприяти удосконаленню напрямів співпраці". Він додав, що така співпраця є важливою ланкою в розвитку національної економіки.

Разом з тим лідер Партії регіонів з жалем відзначив, що активізація розвитку відносин між Україною і Всесвітім банком відбувається на тлі загострення внутрішньополітичної ситуації і погіршення показників розвитку економіки. "Всього за чотири місяці інфляція досягла 13 відсотків. Це в 10 разів вище, ніж за цей же період минулого року", - сказав він, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Поки Ющенко і Тимошенко сваряться, Янукович зустрівся з директором Всесвітнього банку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі