неділя, 22 квітня 2007 11:09

Пограбували офіс Партії регіонів у Чернігові

У ніч із п"ятниці на суботу пограбували офіс і пошкодили майно Партії регіонів у Чернігові. Про це повідомив голова міської організації Володимир Винниченко.

З його слів, невідомі розрізали металевих ґрати на вікнах офісу і залізли всередину приміщення. Потім винесли сейф на вулицю й там його кинули вже відкритим.

Зі слів представника міліції, сигнал про пограбування надійшов о 6:45, і на місце події виїхала слідча група, а також заступник начальника Чернігівського міськвідділу МВС Олександр Попсуй.

Зі слів представника міської організації Партії регіонів, у приміщенні був сторож, але грабіжники так тихо зняли решітки, скло й витягли сейф і віднесли його на 40 метрів від будинку, що навіть не потривожили собаку із сусіднього будинку.

Він додав, що із сейфа зникло близько 350 гривень партійних внесків, які напередодні ввечері заплатили члени однієї з міських організацій, пишуть Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «Пограбували офіс Партії регіонів у Чернігові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі