вівторок, 22 листопада 2022 16:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Подоляк висміяв небажання Росії "змінювати владу у Києві"

Подоляк висміяв небажання Росії "змінювати владу у Києві"
Михайло Подоляк назвав заяви Пєскова "понтами". Фото: eastnews.ua

Заяви окупантів, що вони не збиралися скидати українську владу – "російські понти".

У Москві весь час змінюють позицію щодо причин вторгнення, написав радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк у Twitter.

"Російські понти. Від "шайки наркоманів, що захопила владу в Києві" до визнання демократичного українського уряду, у якого вимолюють розмову, минуло 9 місяців і 80 тисяч знищених росіян. Нагадування РФ: ніколи не втручайтесь у політичне життя інших країн. Ви не знаєте, що таке вибори та свобода", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пєсков готовий говорити із Заходом, щоб Україна погодилась на переговори

Речник російського президента Володимира Путіна Дмитро Пєсков раніше сказав, що зміна української влади не є метою агресивної війни.

Уранці 17 листопада під час масштабної повітряної тривоги російські загарбники випустили ракети по Україні. Вибухи прогриміли у столиці, Київській, Харківській, Полтавській, Дніпропетровській та Черкаській областях.

Відсутність світла і тепла в багатьох районах України – це наслідки дій української влади, яка відмовляється від переговорів.

З такою заявою виступив речник президента РФ Дмитро Пєсков. Він також заявив, що ракетні удари завдаються по об'єктах інфраструктури України, які нібито "прямо або побічно мають відношення до її військового потенціалу".

Зараз ви читаєте новину «Подоляк висміяв небажання Росії "змінювати владу у Києві"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі