середа, 09 лютого 2011 17:16

Побитий "бютівець" поскаржився, що йому не оплатили лікарняний

Побитий "бютівець" поскаржився, що йому не оплатили лікарняний

Верховна Рада затягує виплату лікарняного народному депутату із БЮТ Михайлу Волинцю, якого 16 грудня у сесійній залі побили "регіонали".

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"У бухгалтерії пояснили тим, що Олесю Донію (якого побили 27 квітня 2010 року – Gazeta.ua) 3-4 місяці нараховували. Це так заспокоїли мене. Я сказав, що зберу журналістів і разом пройдемо по всім кабінетам, розберемося, де йде блокування – чи в канцелярії Верховної Ради, чи у Фонді соціального страхування, чи тут є політичний мотив", - зазначив парламентар.

Волинець не знає, скільки конкретно коштів мають йому нарахувати.

"З 16 грудня я місяць був на лікарняному. Але зарплату за грудень мені нарахували. У січні її з мене утримали. Зараз не відомо, який ступінь вини мені поставлять, тому що це ж травма на виробництві", - зауважив він.

За словами політика, додаткові складнощі виникають через набуття чинності з 1 січня Податкового Кодексу.

"Там передбачено відкриття спеціального рахунку на кожному підприємстві, через який буде відбуватися виплата лікарняних. Через це кожній організації треба заплатити банку кошти", - додав "бютівець".

Нагадаємо, що 16 грудня в парламенті відбулася масштабна бійка, в результаті якої декількох депутатів від опозиції було шпиталізовано до "Феофанії"

Зараз ви читаєте новину «Побитий "бютівець" поскаржився, що йому не оплатили лікарняний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі