понеділок, 01 серпня 2016 11:11

Після Єфремова мають взятися за Бойка та Льовочкіна - нардеп

Після Єфремова мають взятися за Бойка та Льовочкіна - нардеп

Генеральна прокуратура повинна оголосити про підозру народним депутатам від "Опозиційнго блоку" Юрію Бойку та Сергію Льовочкіну.

Про це сказав журналістам народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук.

"Є величезний перелік. Це ті, хто літають у Москву й зараз. Це Бойко, Льовочкін. Інші "регіонали", які комунікують із Москвою та є п'ятою колоною країни-агресора в Україні. Жодних звинувачень Бойку ми не бачимо. Натомість знаємо, що його чартер регулярно літає до Москви. У коридорах Ради подейкують, що він є комунікатором між президентом України та президентом Російської Федерації. Не знаю, чи це правда. Спростувати може Генеральна прокуратура, якщо Бойку вручать підозри", - сказав Мосійчук.

"Не можна говорити, що корупція закінчилася. Вона набирає все більших і більших обертів. І зараховує у свої лави адептів колишнього режиму Януковича

Лакмусовим папірцем для генпрокурора є, наскільки далеко він готовий зайти у відновленні справедливості. Чи це просто піар-акція, чи дійсно бажання навести лад і працювати на користь країни", - наголосив Мосійчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокат розповів нові подробиці справи Єфремова

Нагадаємо, колишнього голову фракції Партії регіонів Олександра Єфремова затримали 30 липня на борту літака австрійських авіаліній по маршруту Київ-Відень в аерепорту "Бориспіль".

Йому інкримінують звинувачення за 3 статтями - заволодіння майном Луганськвугілля шляхом зловживання службовим становищем, умисні дії з метою зміни меж України та сприяння створення та діяльності терористичної організації ЛНР.

1 серпня Єфремову повідомили про підозру у вчиненні низки злочинів і доставили до суду.

Зараз ви читаєте новину «Після Єфремова мають взятися за Бойка та Льовочкіна - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі