середа, 07 вересня 2011 13:41

Підтримкою людей Янукович похизуватись не може — Шкіряк

Підтримкою людей Янукович похизуватись не може — Шкіряк

Лідер громадянського об'єднання "Новий Київ" Зорян Шкіряк заявив, що вирок Юлії Тимошенко стане остаточним вироком режиму Януковича. Про це повідомила прес-служба політика.

"І Янукович, і Кірєєв, і вся їхня "шайка-лєйка", рано чи пізно, самі можуть опинитися на лаві підсудних. Все одно, Юля буде на свободі і знову очолить боротьбу з нинішньою владою. Її підтримує Україна, весь цивілізований світ, лідери всіх європейських держав, США, Канади, Японії, Австралії", - сказав він.

Янукович не сприймається у світі як лідер нації, вважає політик.

"Він є лідером кримінально-олігархічного клану, а не українського народу. Він є лідером прокурорсько-міліцейського угрупування, послугами якого користується для придушення народних хвилювань, усунення політичних опонентів та організації переслідувань і репресій. Його принцип: тюрма -або рабство. Він — диктатор. Але диктатура не буває вічною. Згадайте Сталіна, Гітлера, Муссоліні, згадайте Чаушеску, Хусейна і Каддафі", - зауважив Шкіряк.

"Але й ці могутні режими були повалені. І це при тому, що всі ці диктатори на початку свого злочинного шляху мали повну підтримку своїх власних народів. Тим не менш, як склалася їхня доля, всім відомо. Підтримкою людей Янукович похизуватись не може. Натомість, він має СБУ, прокуратуру, МВС. Він має вкрадене Межигір'я, золотий унітаз і орендований за народні гроші дорогий вертоліт. Все, чого він досягнув за півтора року - це невдоволення, ненависть і неповага українського народу, навіть на своїй вотчині, на Сході", - зазначив він.

Він підкреслив - якщо опозиція цієї осені не досягне відставки президента, розпуску Верховної Ради, розпуску Київради і призначення нових виборів, Україна програє на десятиліття.

Зараз ви читаєте новину «Підтримкою людей Янукович похизуватись не може — Шкіряк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі