пʼятниця, 19 серпня 2011 11:02

Шкіряк вимагає від Пшонки порушити кримінальну справу проти Ющенка

Шкіряк вимагає від Пшонки порушити кримінальну справу проти Ющенка

Лідер громадянського об'єднання "Новий Київ" Зорян Шкіряк офіційно звернувся у Генпрокуратуру із заявою про скоєння злочину колишнім президентом України Віктором Ющенком. Про це повідомляє прес-служба політика.

За словами лідера "Нового Києва", під час дачі свідчень у суді 17 серпня, на судовому процесі Юлії Тимошенко Ющенко вчинив злочин передбачений ч.2 ст.384 Кримінального кодексу України - тобто, дача завідомо неправдивих показів.

"Мене не цікавлять "політичні трупи". Але свідчення Ющенка в суді, на процесі ЮВТ, стали для мене апогеєм цинізму і нахабства. Тимошенко повела себе гідно, відмовившись ставити Ющенку питання, щоб не показувати розбрат серед колишніх лідерів Майдану. Але він, все одно, "встромив ніж у спину". Це підлість", - вважає Шкіряк.

Політик відзначив, що Ющенко - "латентний член ПР ще з часів меморандуму 2006 року і призначення Януковича прем'єром".

"У 2010 році він вступив у злочинну змову з Януковичем і зробив все, щоб той був обраний президентом. Холуйство Ющенко перед криміналітетом підтвердив і суд над Тимошенко. Це не може бути поза увагою суспільства", - сказав Шкіряк.

Крім цього, він зауважив, що вважає неприпустимим перебування "Нашої України" в опозиції до тих пір, поки її лідером є "вірний соратник Януковича, прислужник Банкової" Ющенко.

Зараз ви читаєте новину «Шкіряк вимагає від Пшонки порушити кримінальну справу проти Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі