четвер, 18 серпня 2011 14:35

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Луценко: "Ющенко плюнув у Тимошенко"

Луценко: "Ющенко плюнув у Тимошенко"

Колишній президент України Віктор Ющенко вчора дав свідчення у Печерському суді у справі Тимошенко з двох причин.

Про це в інтерв'ю журналістам у перерві засідання Печерського суду сказав екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

"Головними для нього були дві речі - перша, в черговий раз плюнути в того, хто його зробив президентом-Тимошенко, друге - замаскувати свою злочинну роботи в газовій катастрофі(газова криза 2008-09 р.р.-ред.), що відбулася", - зазначив він.

За словами Луценка, у Ющенка дуже висока судова перспектива.

"Мало того, його провина набагато більше задокументована під час суду Тимошенко, ніж її провина. Я це кажу без жодної радості стосовно перспективи Ющенка. Я сьогодні цілу ніч думав, чи робити цю заяву, чи зробити так як Юля - промовчати. Мені також дуже неприємно, що Янукович, розвалившись на дивані дивиться по спеціальній відеокамері "гладіаторські бої" помаранчевих, однак справа в тому, що я давно не вважаю Ющенка "помаранчевим". Я вважаю його зрадником та нікчемою. Через це я вважаю, що вчора і те і друге реалізувалося максимально повно", - наголосив він.

Луценко також звернув увагу на те, що був допитаний в якості свідка у справі екс-прем'єра, однак його досі не допускають дати свідчення у суді.

Нагадаємо, що напередодні екс-президент Віктор Ющенко свідчив у справі проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Він, зокрема, заявив, що у 2008 році "газові" переговори з Росією були зірвані через Тимошенко.


Зараз ви читаєте новину «Луценко: "Ющенко плюнув у Тимошенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі