четвер, 18 листопада 2010 13:52

Підприємці погрожують відставити Януковича та Азарова через референдум

Підприємці погрожують відставити Януковича та Азарова через референдум

Підприємці, які протестують проти ухвалення Податкового кодексу, закликають однодумців прийти на мітинг 22 листопада під Адміністрацію президента.

Про це заявив представник оргкомітету підприємців Олександр Данилюк.

За його словами, ще наприкінці минулого тижня ініціативна група подала заявку стосовно проведення акції 22 листопада о 19 годині на вулиці Банковій у Києві.

"Вже сьогодні нам телефонували з управління Державної охорони і з управління внутрішньої політики Київської міськдержадміністрації і повідомили, що завтра буде судова заборона на цей збір ініціативної групи", - зазначив Данилюк.

Також він заявив, що підприємці починають збір підписів під ініціативою щодо проведення референдуму про дострокове припинення повноважень Верховної Ради та президента.

Нагадаємо, що підприємці продовжують акцію протесту проти ухвалення Податкового кодексу. В той же час, "регіонали" прогнозують, що документ буде ухвалено вже до кінця сьогоднішнього дня.

На даний момент депутати розглядають 14 розділ документу.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Підприємці погрожують відставити Януковича та Азарова через референдум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі