четвер, 12 травня 2011 13:55

Підприємці Львівщини вимагали відставки Азарова-геолога
12

Фото: Фото: Павло Паламарчук

Сьогодні, 12 травня, у Львові біля пам'ятника Тарасу Шевченку відбулося народне віче львівських та івано-франківських підприємців. Близько 300 людей мітингували проти політики уряду і вимагали відставки прем'єр-міністра Миколи Азарова, розпуску Верховної Ради та уряду. Окрім підприємців з районних міст Львівщини та Івано-Франківщини до мітингу долучилася Львівська профспілка медиків.

"Я приїхав сюди із Золочева. Зі мною до Львова прибуло ще десь 30 осіб. Хочемо відстояти свої права, бо народ – це є влада. А ця влада, яка зараз керує, насправді є наші наймані працівники. Ми мусимо висловити свої вимоги і побажання, які ці працівники мають виконувати. Найбільше мене турбує Податковий кодекс і спроби знищення спрощеної системи оподаткування як такої. Наш уряд хоче своїми законами і діями поховати підприємців заживо. А так бути не повинно. Ми вже влаштовували "податковий Майдан" і уряд обіцяв зміни. Але крім обіцянок нічого не змінюється", - сказав голова спілки підприємців Золочева Олег Москаль.

"Спрогнозувати наші наступні дії досить складно. Люди зараз дуже зневірилися і розслабилися. На попередніх наших акціях було значно більше людей. Тому потрібно спочатку, щоб люди відновили свою віру у справедливість і знову розпочали активні дії", - зазначив член координаційної ради Асамблеї громадських організацій малого і середнього бізнесу України Ігор Гурняк.

Також під час акції протесту було проведено відеомости між Львовом та Донецьком, Києвом, Сіверодонецьком, Хмельницьким.

Зараз ви читаєте новину «Підприємці Львівщини вимагали відставки Азарова-геолога ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі