четвер, 12 травня 2011 09:52

"Регіонали" обіцяють полегшити життя підприємцям

"Регіонали" обіцяють полегшити життя підприємцям

Напрацьований урядом проект змін до Податкового кодексу передбачатиме зменшення фіскального навантаження на малий та середній бізнес.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Олексій Плотніков.

"Є напрацювання, які призведуть до того, щоб будуть внесені зміни до Податкового кодексу, в тому числі, що стосується спрощеної системи. Це буде на наступному тижні пленарному. Ці зміни будуть наслідком побажань підприємців та вивчення ситуації: чи зменшується підприємницька активність чи ні", – сказав парламентар.

Між тим, підприємці, не збираються відмовлятися від запланованих акцій протесту.

За словами лідера громадського руху "Спільна справа" Олександра Данилюка запланована на 14 травня акція протесту стане безстроковою.

Він також зазначив, що в суботу у столичному Маріїнському парку встановлять наметове містечко. Данилюк каже, що владу може зупинити тільки "потужний народний протест, тому має сенс тільки безстрокова загальнонаціональна кампанія за відновлення конституційного ладу в Україні".

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" обіцяють полегшити життя підприємцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі