понеділок, 11 лютого 2019 13:41

Підозрюваного в організації вбивства Гандзюк чиновника не можна затримати - генпрокурор

Підозрюваного в організації вбивства Гандзюк чиновника не можна затримати - генпрокурор
Голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера називають організатором вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Правоохоронці за законом не мають права затримати голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера, якому раніше оголосили про підозру в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк. Про це журналістам в понеділок заявив генеральний прокурор Юрій Луценко.

"Навіть в цій ситуації ми не маємо права затримати його, а можемо тільки запросити його добровільно прибути до Печерського суду", - сказав Луценко, повідомляє "Інтерфакс-Україна"

"Він є вершиною цього злочину. Саме він замовив і частково організував за допомогою свого фінансування цей злочин", - заявив генпрокурор.

Підозра Мангеру ґрунтується на свідченнях свідків, додав Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катували 96 днів: батько Каті Гандзюк вперше показав її фото з реанімації (18+)

Політична партія ВО "Батьківщина" виключила зі своїх лав голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера. Відповідно до прийнятого політсилою рішення, Мангеру, крім виключення, також радять скласти повноваження голови Херсонської облради.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваного в організації вбивства Гандзюк чиновника не можна затримати - генпрокурор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі