четвер, 16 серпня 2018 13:33

Під крики і галас суд Януковича перенесли

Під крики і галас суд Януковича перенесли
Адвокати Януковича неодноразово ігнорували судові засідання, а зараз звинувачують суд, буцімто той не хоче заслухати всіх свідків

У справі про державну зраду президента-втікача Віктора Януковича оголосили перерву до 13 вересня.

Про це оголосив головуючий суддя Оболонського райсуду Києва Владислав Дев'ятко.

"Враховуючи обсяг доказової бази, яка була приєднана сторонами обвинувачення та захисту... Суд вважає достатнім і водночас розумним строком для підготовки до судових дебатів місяць. Таким чином, у справі оголошується перерва до 13 та 14 вересня на 10:00. Враховуючи, що в судових дебатах зі сторони захисту будуть виступати 6 захисників, резервні дати - 17 та 18 вересня на 10:00", - сказав суддя.

На 16 та 17 серпня в Оболонському райсуді Києва були заплановані судові дебати у справі Януковича. Сторони обвинувачення та захисту кілька годин перекрикували один одного. Прокурори зачитували обвинувачення. У той же час адвокати Януковича протестували проти надання доступу до матеріалів справи державному захиснику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд дозволив затримати Віктора Януковича

1 серпня Оболонський районний суд Києва не зміг розпочати дебати у справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича через його адвокатів, які вийшли із зали.

Екс-президента обвинувачують у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, державній зраді, пособництві РФ. Йому загрожує довічне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Під крики і галас суд Януковича перенесли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі