неділя, 15 червня 2014 17:38

Під Адміністрацією Президента зібралися родичі військових з Волині
7

Фото: Lena Shulika

Родичі та близькі військових з Волині зібралися під Адміністрацією Президента з проханням відпустити бійців додому. Військовослужбоців з 51 окремої моторизованої Волинської бригади призвали на службу на 45 днів. Але минуло вже 60 днів, а додому їх не відпускають, розповідає дядько одного із членів бригади, Святослав:
"Пишемо заяви до Адміністрації Президента та до інших урядових інстанцій з вимогою відпустити додому наших хлопців. Сюди прийшли жінки - матері, дружини військових, бо за час їх служби у когось вже народилися діти, або захворіли, і самим їм важко".
За словами Святослава, бригада №51 зараз знаходиться на полігоні під Миколаєвом, до цього - стояли у Ровенській області. Бійці весь цей час проходять тренування, до участі в АТО залучили одиниці.
"Скарг щодо того, аби їх погано годували, чи на відсутність чогось, поки немає. Нарікання трошки були ще коли бригада стояла на Рівненщині. Передаємо їм бронежилети, хоча вони і не є активними учасниками бойових дій зараз. У Міноборони ставили питання грошового забезпечення. Відповіли: гроші ніби перерахували на картки військовим, але ці картки досі не активовані", - каже Святослав.

Зараз ви читаєте новину «Під Адміністрацією Президента зібралися родичі військових з Волині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі