пʼятниця, 16 травня 2014 12:54

"Перші особи" Криму ігнорують жалобу за депортованими татарами
2

Фото: "Радіо Свобода"

"Перші особи" анексованого Криму ігнорують жалобні заходи до Дня депортації.

Як повідомляє прес-служба "уряду", представники кримської "влади" взяли участь у покладанні квітів до меморіалів пам'яті жертв депортації з Криму.

"Кошики з квітами були покладені до закладеного каменя на привокзальній алеї, до меморіального пам'ятника біля кордонів Ботанічного саду ТНУ ім. В.І.Вернадського і до меморіалу "Відродження", на території РВНЗ "Кримський інженерно-педагогічний університет", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Однак серед тих, хто прийшов покласти квіти не виявилося ні самопроголошеного прем'єр-міністра Криму Сергія Аксьонова, ні "спікера" кримського парламенту Володимира Константинова.

За деякими даними, обидва знаходяться зараз в Москві.

Сьогодні на офіційній сторінці кримського "уряду" у Фейсбуці опублікували "Указ Про обмеження у проведенні масових заходів у зв'язку з подіями на південному сході України", який підписав Аксьонов. Згідно "указу" заборона вводиться до 6 червня 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «"Перші особи" Криму ігнорують жалобу за депортованими татарами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі