понеділок, 10 жовтня 2022 22:53

Спецтема: Війна Росії проти України

Перемога стала ближчою – міністр оборони

Перемога стала ближчою – міністр оборони
ЗСУ здобувають успіхи на фронті, а Кремль розгублений, заявив міністр оборони Олексій Резніков. Фото: Facebook.com/reznikovoleksii

Масований ракетний обстріл по Україні матиме для країни-агресорки Російської Федерації руйнівні наслідки.

Перемога України точно стала ближчою. Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков.

"Для сьогоднішнього масованого обстрілу російськими військами цивільних об'єктів у мирних українських містах є перевірене історією визначення: це гірше ніж злочин – це помилка. Це помилка, до якої Кремль змусили успіхи наших воїнів. Сьогоднішня масована атака красномовно свідчить про їхню розгубленість і знервованість. Вона контрпродуктивна і матиме для Росії руйнівні наслідки", – заявив міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки Путін витратив на масований ракетний удар

Обстрілами Москва не досягла жодної військової мети, зауважив Резніков.

Більше не потрібні жодні докази того, що Росія, – держава-терорист і спонсор тероризму.

Обстріли мобілізували західних партнерів України, заявив міністр.

"На цьому тлі значно простіше пояснювати, навіщо нам дуже швидко потрібна додаткова зброя, насамперед – засоби ППО і ПРО. Найближчими днями під час зустрічей у форматі "Рамштайну" та у штаб-квартирі НАТО буде потрібно менше слів", – заявив Резніков.

10 жовтня російські окупанти нанесли масований ракетний удар по понад 20 населених пунктах в Україні, завдали понад 84 ракетних та авіаційних ударів. Росіяни обстріляли 12 областей.

З 84 російських ракет українська ППО збила 43, із 24 російських безпілотників – 13.

Сьогодні президент України Володимир Зеленський обговорив із президентом Сполучених Штатів Америки Джозефом Байденом протиповітряну оборону.

Зараз ви читаєте новину «Перемога стала ближчою – міністр оборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі