понеділок, 15 жовтня 2018 19:49

Перемога над росіянами і зустріч із прем'єром Британії: як пройшли міжпленарні будні нардепів
13

Наталія Кацер-Бучковська під час візиту до Великої Британії зустрілася з прем'єр-міністром Терезою Мей
Фото: facebook.com
Андрій Антонищак вечеряє з сім'єю Мішеля Терещенка - кандидата в президенти-2019
Ігор Луценко й Ігор Лапін позують біля бойогового модуля ''Шабля'' на виставці  ''Зброя і безпека''
Альона Шкрум у Берліні взяла участь у марші проти ксенофобії, расизму та ультраправих німецьких політиків, яких у Європі часто активно фінансує Путін
Ірина Суслова гордиться братом-кадетом Іллею - він став старшим сержантом

Завтра, 16 жовтня, Верховна Рада збереться у сесійній залі для ухвалення державно важливих рішень. До цього тиждень народні депутати працювали у комітетах, комісіях, фракціях і на інших фронтах.

За цей час народні обранці також відвідували форуми, музичні рейви, європейські міста. А українській делегації в ПАРЄ вдалося заблокувати ухвалення питання змін до регламенту, що унеможливлює скасування санкцій відносно російської делегації та її можливого повернення до повноцінної роботи в Асамблеї.

Після перемоги нардепи у кулуарах ПАРЄ у відповідь на провокаційні запитання представника одного із російських державних пропагандистських телеканалів заспівали гімн України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політолог розказав, чого очікувати від Верховної Ради наступного тижня

Управління справами Верховної Ради запустило процес ремонту зали пленарних засідань. Зокрема, планують замінити систему електронного голосування "Рада". Це може унеможливити кнопкодавство і зменшити прогули нардепів.

Зараз ви читаєте новину «Перемога над росіянами і зустріч із прем'єром Британії: як пройшли міжпленарні будні нардепів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі