вівторок, 21 серпня 2012 00:16

Павловський: "Кожна паскуда буде за свій злочин відповідати"

Павловський: "Кожна паскуда буде за свій злочин відповідати"
За словами нардепа, коли рано чи пізно влада зміниться, то "регіонали" відповідатимуть за свої діяння. Фото: uk.wikipedia.org

Чинній владі так просто не вдасться уникнути відповідальності за свої нинішні діяння.

Про це заявив народний депутат від фракції БЮТ-"Батьківщина" Андрій Павловський, коментуючи Gazeta.ua можливе звільнення двох членів Центрвиборчкому від опозиції – Андрія Магери та Валерія Шелудька.

"Тут просто дрібні речі. Одного якогось кандидата там не так прийняли чи ще щось. Це фігня повна, – говорить він. – Коли будуть тасувати результати виборів і одній партії добавлятимуть 5%, а в іншої забиратимуть, то це вже дійсно серйозне порушення. А то, що там якогось Сацюка кудись зареєстрували чи не зареєстрували, чи технічна помилка була при реєстрації - це все такі дрібниці, на які навіть не варто звертати уваги. Це лише привід, щоб до чогось там прив'язатись, придовбатися Партії регіонів, щоб цих незалежних членів ЦВК просто викинути. Щоб там узагалі навіть свідків не було їхніх майбутніх злочинів, які вони планують чинити, в тому числі й фальсифікуючи вибори на рівні ЦВК".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільненням членів ЦВК влада апріорі визначить, що вибори будуть нечесними - нардеп

За словами нардепа, коли рано чи пізно влада зміниться, то "регіонали" будуть відповідати за всі подібні діяння.

"Коли будуть розслідувати злочини Партії регіонів та її очільників, усе це буде їм враховуватися. Все йде до так званої "копілочки", усе це потрапляє в чорний список. Хай вони не думають, що все це їм так минеться. Кожна паскуда буде за свій злочин відповідати. Так можете й надрукувати. І хай не думають, що вони уникнуть відповідальності", – запевнив Павловський.

Зараз ви читаєте новину «Павловський: "Кожна паскуда буде за свій злочин відповідати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі